VARESØK
 
VÅRE PRODUKTER
By timo
Cambio
Cathrine Hammel
Diesel
Hale Bob
Inwear
J.O.T.T.
Masai
Morris Stockholm
Nude of Scandinavia
Odd Molly
Part two
Samsøe dame
Superdry
TIPS EN VENN OM OSS
Mottakers e-post

Din e-post

Sikkerhetskontroll
Skriv ordet TIPS i feltet:

Shop123 nettbutikk løsning

BETALING
Hos oss kan du betale for varen på en enkel og trygg måte. Du kan bruke et VISA/Mastercard når du bestiller.

VISA OG MASTERCARD
Betaling med kredittkort er trygt og enkelt. Du taster inn kredittkortnummeret ditt, utløpsdatoen og en verifisert kode (CVV2) - og så kan du vente på leveringen. Vi samarbeider med VISA og Mastercard for å sørge for kjapp prosessering av din kredittinformasjon og at alt foregår i sikre former med vår kryptering. Når du handler hos oss med ditt kredittkort blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt som betyr at vi sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det.

FORHÅNDSBETALING
Du kan også velge å forhåndsbetale varen. Beløpet settes da inn på kontonummer, 50830668907, og varen vil bli sendt deg straks betalingen er registrert hos oss. NB: Porto er kr 99,-.

ANGRERETT
Du har etter kjøpsloven full angrerett i 14 dager. Ved retur skal varen være hel og ubrukt i original emballasje. Eventuelle merkelapper må ikke tas av. Alle våre varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt. Kjøper betaler returkostandene. Tilbudsvarer tas ikke i retur.

Vi tar forbehold om følgende: - feil på sidene - fargene på bildene kan avvike noe fra virkeligheten - enkelte varer kan være utsolgt

FRAKT
Våre varer blir sendt med Posten Norge. Fast porto er 99,- kroner uansett kjøpsbeløp.

Varene kan også hentes og betales med kort hos Rustikk interiør AS, Tangen Nærsenter, 1450 Nesoddtangen. Dette må da avtales på forhånd da varene ikke alltid befinner seg i butikken, men på lager.

Uavhentede pakker

Uavhentede, returnerte pakker vil bli belastet med gebyr på 350,-kr. Betalingsfrist er 14 dager

Din handlevogn
Ingen varer
Nettbutikken er levert av Shop123